fbpx
Hemstäd

Vi förser alla delar av Göteborg med hemstäd. Lägenheter, villor, radhus, och sommarstugor.

Flyttstäd

Vi utför städning av din gamla bostad vid flytt.

Kommuner & Landsting

Kommuner är medvetna om att hela landet tillsammans måste uppfylla vissa miljömål. Vi kan göra löpande städning med ramavatal.

Företag

Vi tar an alla typer av företagsstäd. Kontorsstäd, butiksstäd, resturangstäd eller trappstäd. Ring oss idag för mer info.

Hur Vi Arbetar
Tro oss, vi har tänkt på allt. Från återvinningsbara trasor till elbilar. 
Och det är det som gör skillnaden, känslan för detaljerna. Har du frågor vilka produkter vi använder och vilka miljöcertifieringar vi uppfyllar, vänligen kontakta oss.
  • Dammsugare och annat energikrävande är av återvunnen plast och klimatkompenserad el.
  • All förbrukningsmateriel i återvinningsbart material
  • Vi kör elbil och planerar varje rutt väl så inget onödigt körs. Vi kör aldrig runt med vatten.
Har du egna önskemål om städningen så anpassar vi oss gärna efter dina behov.
Nedbrytbara kemikalier
Vi använder oss endast av kemikalier som är biologiskt nedbrytbara. Vi gör inga utsläpp som påverkar varken miljö eller människa.
Ekologiskt i varje steg
Vi använder endast miljöcertifierade transporter och vi bär ekologiska kläder. Vår reklam och administration använder återvunnet papper och vi tänker efter före 2 gånger innan vi gör något.
Inget hälsofarligt
Många produkter inom städindustrin är direkt hälsofarliga, många innehåller hormonrubbande ämnen. Vi har noga gått igenom allt vi använder för att se till att varken du eller vi skadar oss under hanteringen. Det är ganska viktigt.
Exempel på hur du kan hjälpa
Sopsortera
Genom att sopsortera sparar du inte bara tid för oss, du hjälper till att skapa en mer effektiv återvinningskedja. Googla om du är osäker på vad som ska ligga var.
Spara på vattnet
Vi vet hur man städer så mycket som möjligt utan vattenspill. Våra metoder är noga genomtänkta och vi låter inte slösa på vattnet; det är en av våra viktigaste naturtillgångar.
Släng inte mat
Istället för att slänga mat, dela med dig den åt andra. Den enes död, den andres bröd. Kanske du har en granne som har en hund? Den äter gladeligen upp dina matrester!
Allergier?
Har du barn, äldre eller sjuka i ditt hem? Då är det extra viktigt att du kollar på innehållsförteckningen på dina produkter. Det har vi gjort åt dig, och allt vi använder är inte skadligt för hälsan.
Spara på transporterna
Genom att anlita en städfirma gör du städningen mycket mer effektiv. Du kan jämföra det med ett löpande band, där den som gör enstaka uppgifter också gör den bäst. Det är miljömässigt mer effektivt att anlita en städfirma.
Städa regelbundet
För hälsans skull bör du städa så regelbundet som möjligt.
Dela din erfarenhet
Tycker du om vårt koncept och vårt resultat? Då finns det ingen anledning att inte dela oss i sociala medier. Ju fler som får reda på att Ekostäd finns, ju fler träd kan vi rädda.
Kolla innehållet
Förutom hälsan är också miljön viktig att hålla ren. Alla våra städkemikalier är testade och miljöcertifierade. Har du frågor om vad du kan använda hemma, slå oss gärna en signal.
Din tid och talang kan göra stor skillnad
Letar du jobb? Kontakta oss idag för en öppen ansökan!